Austrotherm Apripur ragasztó 2 kg

Az Austrotherm egy egykomponensű poliuretán bázisú ragasztó, amely a légnedvesség hatására keményedik. Polisztirolhab hőszigetelő elemek aljzathoz, illetve egymáshoz ragasztására, szilikátbázisú, fa és fém felületeken egyaránt.

Figyelem! Ez a termék jelenleg nem rendelhető.
Mentés a kedvencek közé Kérdezni szeretnék a termékkel kapcsolatban Adatlap nyomtatása

Az Austrotherm apripur ragasztó poliuretán bázisú egykomponensű készítmény, amely légnedvesség hatására keményedik. Az apripurral polisztirolhab hőszigetelô lemezek, szálas hôszigetelő anyagok, poliuretán hablemezek, és bitumenes vízszigetelő lemezek ragaszthatók az aljzathoz, illetve egymáshoz. A ragasztás minden esetben erősebb, mint a hőszigetelő anyag húzószilárdsága. Az aljzat egyaránt lehet beton, könnyűbeton, idomacél, acéllemez és faszerkezet. Az apripur oldószer és freonmentes ragasztóanyag.

Az aljzatnak szilárdnak, tisztának, por és leválasztó anyag mentesnek kell lennie. A felületen víz nem lehet, a vízfoltokat fel kell szárítani. A kifolyó idomot a doboz nyílására kell csavarni, majd a dobozt rögzítsük a kiöntő szerkezetre.A ragasztó viszkozitása függ az időjárástól (hőmérséklet, páratartalom), ezért a kifolyó nyílást ennek megfelelően alakítsuk ki. A doboz felső részén szükség szerint vágjunk légzőnyílást. A ragasztóanyagot sávokban, egyenletesen kell az aljzatra felhordani, kézzel vagy géppel.

Tulajdonságok:

  • Gyors és egyszerü kivitelezés

  • Nedves környezetben is alkalmazható

Ehhez a termékhez jelenleg nincsenek hozzáadva további képek.